Artist @ TheTable 

Een culinaire en kunstzinnige ontmoeting.

Zin in een zondagnamiddag in goed gezelschap, met lekker eten, heerlijke wijnen en een intieme kennismaking met een professionele beeldend kunstenaar en haar/zijn werk? Schrijf je dan nu meteen in voor de nieuwsbrief van Artist@theTable. Elke keer als we een avond organiseren ontvang je dan informatie over de kunstenaar die die keer centraal staat en kan je je aanmelden. Per avond is er plaats voor 12 gasten.

Wat is Artist@The Table|
Onder het genot van een 6-gangen diner presenteert een beeldend kunstenaar zichzelf en oudere en recent werk. Tussen de verschillende gangen door toont hij/zij telkens een aantal werken en vertelt over de inspiratie, achtergronden, gebruikte technieken en andere wetenswaardigheden. De gasten kunnen natuurlijk vrijuit vragen stellen.

Kunstenaars die op het programma staan: Marianne van Heeswijk, Laura Hoek, Gerard Janssen en Eveline van de Griend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met Artist@TheTable willen we kunstenaars op een intieme manier in contact brengen met geïnteresseerd publiek en dat publiek een inkijkje te geven in de motieven, inspiraties en werkprocessen van kunstenaars. Belangrijk nevendoel is om ook werk te verkopen.
Alle werken die gepresenteerd worden zijn te koop en de kunstenaars zorgen voor een gevarieerd aanbod van goedkopere (<€ 250,-) en duurdere werken (> € 2.500,-) en werken met een prijs daar tussenin.
Gasten@TheTable hoeven niet te kopen (maar mogen dat natuurlijk wel) en gaan altijd met een kunstwerkje naar huis want de kunstenaar maakt iets speciaals voor deze gelegenheid in een hele kleine oplage.

Praktisch:

  • Artsit@TheTable wordt georganiseerd op zondagmiddagen van 16.00 tot 21.00 uur
  • Artsit@TheTable vindt plaats bij Albert van de Sande en Marc Eysink Smeets, Zernikestraat 21, 5223 CE ’s-Hertogenbosch (vlak achter het station)
  • Artsit@TheTable kost € 75,- per persoon (incl diner, dranken, presentatie en klein kunstwerkje)

Schrijf je nu rechtsboven in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

 

 

Reacties zijn gesloten.